Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Görmüş olacaksınız ki bu grado şiddetli birinci sınıf yangın kapılarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Açılıp - kapanma işlemlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu hesap denetçi edilmelidir. 

Genel amacı insanoğluın binayı dokunca kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri makam kızılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Bapnın bediiyat kuruluşsı ve heves edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı ne hizmet mimarilmalıdır? Yangın bapları düzgün bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının maslahatlevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın akıllıca bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının muayene edilmesini karınerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul okunabilir olması gerekmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en muhteşem üstünlükı duman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Her hengâm hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir yük, mobilya veya diğer bir duvar bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve meslek kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Dairesel tasar çizim, bacak izini en aza indirirken vergili dikey harekete müsaade verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar ciğerin kılgın bir kanunlar haline getirir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına uygun erdemli nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapımızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Report this wiki page